Meteen naar de inhoud

Cursus autobiografisch schrijven 29 september van start

  In de cursus autobiografisch schrijven ga je aan de slag met het schrijven van jouw eigen levensverhaal. Onder begeleiding van een ervaren schrijfcoach Lida van der Maat ga je aan de slag met eenvoudige en inspirerende schrijfopdrachten die jouw herinneringen en ervaringen tot leven brengen. Of je nu ervaren bent in schrijven, of dit juist voor het eerst probeert, iedereen is welkom om zich aan te melden.

  “We creëren geen complete biografieën, maar eerder beeldende miniatuurtjes van je leven, stukjes die de essentie van je ervaring vastleggen”, legt schrijfcoach Lida van der Maat uit. “Samen schrijven, voorlezen en luisteren in een veilige en inspirerende groepsomgeving stimuleert de creativiteit en brengt je verhalen tot leven.”

  Cursus bijwonen
  Voor het deelnemen aan de cursus betaal je een eenmalige bijdrage van € 20,- om de kosten voor de cursusruimte en de voorziening van koffie en thee te dekken. De groepsgrootte wordt beperkt tot 6 tot 8 deelnemers, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht en interactie. Inschrijven is verplicht en kan plaatsvinden door een e-mail te sturen naar activiteiten@oasemail.nl, een WhatsApp-bericht te sturen of een voicemailbericht achter te laten op 06 – 58 78 07 05.

  De cursus vindt plaats op 7 vrijdagochtenden in de Bibliotheek Oosterbeek / De Klipper van 10:00 tot 12:30 uur:

  1. vrijdag 29 september
  2. vrijdag 13 oktober
  3. vrijdag 27 oktober
  4. vrijdag 10 november
  5. vrijdag 24 november
  6. vrijdag 8 december
  7. vrijdag 22 december