Leer zelf overheidszaken via de computer regelen

Vind je het lastig om met de computer een afspraak te maken bij de gemeente? Om online werk te zoeken bij het UWV? Of om digitaal huur- en zorgtoeslag aan te vragen? Volg dan de cursus Digisterker bij de Bibliotheek Oosterbeek. In deze cursus leer je om je weg te vinden op de sites van de overheid. Ook leer je een DigiD aanvragen en gebruiken.

De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uur en begint op donderdag 10 januari van 10.00 – 12.00 uur. Je kunt gratis deelnemen. Wil je je aanmelden of heb je vragen? Bel dan met de Bibliotheek Oosterbeek, 026 – 333 49 82, of neem contact op met Alberdine Tesink, lees/mediacoach van de Bibliotheek Veluwezoom, 06 – 10 23 94 93 of alberdine.tesink@bibliotheekveluwezoom en vraag naar de Digisterker-cursus.

Andere cursussen bij de Bibliotheek

Bij de Bibliotheek kun je ook terecht voor andere cursussen. Bijvoorbeeld om te leren werken met de computer of om beter te leren lezen en schrijven. De cursus Digisterker wordt ook in andere vestigingen van de Bibliotheek Veluwezoom aangeboden. Kom gewoon eens langs en vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie vind je ook op www.bibliotheekveluwezoom.nl/digisterker