Meteen naar de inhoud

Informatiebijeenkomst start nieuwe Senia-leesclub

  Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Je bekijkt een boek met andere ogen en ontdekt nieuwe dingen. Bovendien ontmoet je leuke mensen. Wil je weten of een leesclub iets voor je is? Kom naar Senia’s informatiebijeenkomst dinsdagavond 13 september in De Klipper!

  Leesclubs van Senia
  Senia organiseert leesclubs door heel Nederland. In een leesclub lees je dezelfde boeken en bespreek je deze samen. De meeste leesclubs lezen zeven boeken per jaar. Het aantal bijeenkomsten is gelijk aan het aantal te bespreken boeken. Elke leesclub bepaalt zelf waar en wanneer de groep bij elkaar komt. Er zijn leesclubs voor uiteenlopende genres, van literatuur tot geschiedenis en kunst.

  Informatiebijeenkomst
  Je krijgt algemene informatie over het starten van en deelname aan een leesclub en wat Senia daarin voor je betekent. Bij voldoende deelnemers wordt direct een leesclub samengesteld. Of je geeft je op voor andere thema’s en/of andere vestigingen na informatie hierover. De bijeenkomst is dinsdag 13 september van 19.00 tot 20.30 uur in de Bibliotheek Oosterbeek / De Klipper.
  Deelname is gratis en iedereen kan meedoen. Graag vooraf aanmelden via marja.vanalmelo@senia.nl

  Meer informatie over de leesclubs van Senia vind je op www.senia.nl