Griezelen in de kunst

Met het thema ‘Griezelen in de kunst’ kun je in van 7 mei t/m 11 juni deelnemen aan een reeks Kunst voor elkaar-activiteiten. Vrijwillige docenten van Kunst voor elkaar nodigen je uit om met tekst, taal, liedjes en/of beeldende kunst aan de slag te gaan. Je geeft je creativiteit de ruimte en hebt – bovenal – een gezellige middag. Je hoeft geen voorkennis of ervaring te hebben om mee te doen. Kunst voor elkaar is er voor iédereen! Na deze reeks bijeenkomsten met het thema van de Spannende Boeken Weken staat weer een ander thema centraal.

Laat je inspireren door de gedichten van Edgar Allen Poe, maak een kijkdoos met spannende taferelen of maak een schilderij of collage met bijzondere materialen!

Kijk voor meer informatie en inspiratie over de Spannende Boeken Weken ook op: www.spannendeboekenweken.nl

Hoe gaat het in zijn werk?
De Kunst voor elkaar-activiteiten vinden op dinsdagen plaats van 14.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek Oosterbeek/De Klipper. Je kunt kiezen of je bezig gaat met teksten, liedjes en gedichten (creatief schrijven), met collages maken, schilderen en tekenen (beeldende kunst), of dat je een combinatie maakt van de verschillende kunstvormen. Je kiest zelf of je aan alle bijeenkomsten of een aantal ervan wilt deelnemen.

Hoe kan ik deelnemen?
Om mee te doen met deze activiteit hoef je niet van te voren aan te melden, maar het mag natuurlijk wel. Prijs: € 2,50.

Je kunt je aanmelden via Ilse Paulus, lees/mediacoach van de Bibliotheek Veluwezoom: 06 – 44 29 41 85 of kunstvoorelkaar@bibliotheekveluwezoom.nl.
Of vraag een medewerker in de bibliotheek om je verder te helpen.