Kunst voor elkaar gaat weer van start

Vanaf 29 september kun je weer deelnemen aan de activiteiten van Kunst voor elkaar. De kunstzinnige vrijwilligers van Kunst voor elkaar dagen je uit om je creativiteit te laten stromen en aan de slag te gaan met nieuwe technieken en materialen met het thema Water.

Coronamaatregelen
Bij activiteiten van Kunst voor elkaar houden we ons aan de geldende coronamaatregelen. Er kunnen per keer maximaal 8 mensen deelnemen en aanmelden is noodzakelijk. Aanmelden kan via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda, door te mailen naar kunstvoorelkaar@bibliotheekveluwezoom.nl of bel Ilse Paulus, 06 – 44 29 41 85. Ter plekke deelnemen (zonder aanmelding vooraf) kan alleen als de activiteit nog niet is volgeboekt.

Wat is Kunst voor elkaar?

Iedere dinsdagmiddag kun je van 14.00 -16.00 uur in de Bibliotheek Oosterbeek / De Klipper deelnemen aan Kunst voor elkaar. Vrijwillige docenten van Kunst voor elkaar nodigen je uit om met tekst, taal, liedjes en/of beeldende kunst aan de slag te gaan. Je geeft je creativiteit de ruimte en hebt – bovenal – een gezellige middag. Je hoeft geen voorkennis of ervaring te hebben om mee te doen. Kunst voor elkaar is er voor iédereen!

Je kunt kiezen of je bezig gaat met teksten, liedjes en gedichten (creatief schrijven), met collages maken, schilderen en tekenen (beeldende kunst), of dat je een combinatie maakt van de verschillende kunstvormen. Je kiest zelf of je aan alle bijeenkomsten of een aantal ervan wilt deelnemen. Er wordt gewerkt met een thema, dat om zoveel weken wisselt. Kosten: € 2,50 per keer.