klaprozen

Kunst voor elkaar in De Klipper – September in Renkum

Met het thema ‘September in Renkum’ kun je in september en oktober deelnemen aan een reeks Kunst voor elkaar-activiteiten. Vrijwillige docenten van Kunst voor elkaar (voorheen Lang Leve Kunst in Renkum) nodigen je uit om met tekst, taal, liedjes en/of beeldende kunst aan de slag te gaan. Je geeft je creativiteit de ruimte en hebt – bovenal – een gezellige middag. Je hoeft geen voorkennis of ervaring te hebben om mee te doen. Kunst voor elkaar is er voor iédereen! Na deze 9 bijeenkomsten met het thema ‘September in Renkum’ staat weer een ander thema centraal.

Voor inwoners van de gemeente Renkum is de maand september een maand van herdenken. De Slag om Arnhem van 1944 staat centraal in de vele evenementen die plaatsvinden. Welke herinneringen, gedachten en gevoelens roept dit op?

Hoe gaat het in zijn werk?
De Kunst voor elkaar-activiteiten vinden op dinsdagen plaats van 14.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek Oosterbeek/De Klipper. Je kunt kiezen of je bezig gaat met teksten, liedjes en gedichten (creatief schrijven), met collages maken, schilderen en tekenen (beeldende kunst), of dat je een combinatie maakt van de verschillende kunstvormen. Je kiest zelf of je aan alle bijeenkomsten of een aantal ervan wilt deelnemen.

Hoe kan ik deelnemen?
Om mee te doen met deze activiteit hoef je niet van te voren aan te melden, maar het mag natuurlijk wel. Je kunt je aanmelden via Ilse Coenen, lees/mediacoach van de Bibliotheek Veluwezoom: 06 – 44 29 41 85 of kunstvoorelkaar@bibliotheekveluwezoom.nl.

Lees meer op www.bibliotheekveluwezoom.nl/kunstvoorelkaar