kunst voor elkaar poesie-poëzie

Kunst voor elkaar over poesie-poëzie

Met het thema ‘Poesie-poëzie’ kun je in november en december deelnemen aan een reeks Kunst voor elkaar-activiteiten. Vrijwillige docenten van Kunst voor elkaar (voorheen Lang Leve Kunst in Renkum) nodigen je uit om met tekst, taal, liedjes en/of beeldende kunst aan de slag te gaan. Je geeft je creativiteit de ruimte en hebt – bovenal – een gezellige middag. Je hoeft geen voorkennis of ervaring te hebben om mee te doen. Kunst voor elkaar is er voor iédereen! Na deze 8 bijeenkomsten met het thema ‘Poesie-poëzie’ staat weer een ander thema centraal.

Je kent ze wel, de poesiealbums van vroeger. Gedichtjes, korte zinnetjes in hoekjes van de pagina, tekeningen en kleurrijke, glinsterende plaatjes. Je kon er al je creativiteit in kwijt. In deze reeks activiteiten van Kunst voor elkaar zijn poesiealbums van vroeger onze inspiratiebron om schilderijen te maken of mooie gedichten te schrijven.

Hoe gaat het in zijn werk?
De Kunst voor elkaar-activiteiten vinden op dinsdagen plaats van 14.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek Oosterbeek/De Klipper. Je kunt kiezen of je bezig gaat met teksten, liedjes en gedichten (creatief schrijven), met collages maken, schilderen en tekenen (beeldende kunst), of dat je een combinatie maakt van de verschillende kunstvormen. Je kiest zelf of je aan alle bijeenkomsten of een aantal ervan wilt deelnemen.

Hoe kan ik deelnemen?
Om mee te doen met deze activiteit hoef je niet van te voren aan te melden, maar het mag natuurlijk wel. Je kunt je aanmelden via Ilse Coenen, lees/mediacoach van de Bibliotheek Veluwezoom: 06 – 44 29 41 85 of kunstvoorelkaar@bibliotheekveluwezoom.nl.

Lees meer op www.bibliotheekveluwezoom.nl/kunstvoorelkaar

Tags: