‘Dit is mijn verhaal’ krijgt een vervolg

Begin maart zijn de voorbereidingen begonnen voor een nieuwe reeks lezingen met persoonlijke verhalen. Na het succes van 2018 krijgt het project ‘Dit is mijn verhaal’ dus een vervolg. Waar vorig jaar de Bibliotheek Veluwezoom dit project aanstuurde, hebben zes actieve ouderen deze taak nu grotendeels overgenomen. Met veel enthousiasme is de werkgroep aan de slag gegaan, onder auspiciën van Ilse Coenen-Paulus, lees/mediacoach van de Bibliotheek Veluwezoom.

In de nieuwe reeks komen, net zoals vorig seizoen, senioren aan het woord, die iets vertellen over een transitie in hun leven. Een boeiend en positief verhaal met een boodschap, die aanslaat bij 65-plussers. Het thema is ‘krachtig ouder worden’. De presentaties zijn bedoeld om andere senioren te inspireren. Iedere laatste vrijdagmiddag van de maand worden deze interactieve bijeenkomsten gehouden in de Bibliotheek Oosterbeek / De Klipper in april, mei en juni, daarna september, oktober en november.

Fotografiënne

Riënne Wopereis, fotografe, volgt de vorderingen van de werkgroep op de voet vanuit haar interesse voor mensen ‘met een paar jaartjes meer’ en publiceert daarover op haar Facebook-pagina: https://www.facebook.com/rienne.wopereis.

Meer informatie over ‘Dit is mijn verhaal’ vind je ook op www.bibliotheekveluwezoom.nl/tijdvoorverzilveren

Dit is mijn verhaal # 2019

Zodra de nieuwe lezingen gepland zijn, vind je ze in www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda