Presentatie: Hoe zet je levenservaring om in creativiteit?

Donderdagmiddag 14 februari geeft ‘breiningenieur’ Steven Scheer in de Bibliotheek Oosterbeek / De Klipper een originele en interactieve presentatie over de ontwikkeling van het ouder wordende brein. Hoe werkt het brein? En hoe zet je de kennis en ervaring die je in je leven hebt opgedaan om in creativiteit in je werk, hobby of relaties?

Steven Scheer geeft nieuwe inzichten en reikt handvatten aan om tot op hoge leeftijd op een creatieve manier je brein actief te houden.

Wie is Steven Scheer?
Steven Scheer (Zutphen) is opgeleid in watermanagement, communicatie en toegepaste integrale psychologie. Hij werkt als zelfstandig coach, trainer en docent op het gebied van communicatie. Hij noemt zichzelf ‘breiningenieur’, met een knipoog, omdat hij inzichten uit hersenonderzoek integreert in zijn werk. Hij zet – ook bij deze presentatie in de bibliotheek – muziek in als deel van het leerproces. 
Kijk voor meer informatie over Steven Scheer op www.guldenregel.nl

Meer informatie en aanmelden
De presentatie van Steven Scheer is donderdag 14 februari van 14.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek Oosterbeek. Toegangskaarten (€ 5,00 voor leden van de bibliotheek en € 7,50 voor niet-leden) zijn verkrijgbaar via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda en bij de Bibliotheek Oosterbeek.