• 1582 Pineview Drive
  • Saint Peter
  • MN 56082
  • +0 123 456 7890
Reserveer per dagdeelReserveer per uur

Datum
Dagdeel
  Ochtend (09.00 - 13.00 uur)
  Middag (13.30 - 17.30 uur)
  Avond (18.00 - 22.00 uur)
Aantal personen
Hoe laat begint de activiteit/bijeenkomst?
Aanvang

Datum
Strippenkaart *
Aantal personen
* Met een 'strippenkaart' kun je ruimte 1 en ruimte 6 per uur gebruiken. Koop je strippenkaart (1, 5 of 10 strippen) eenvoudig online en gebruik het unieke kenmerk om te reserveren.

Koop strippenkaart

Inloggen Registreren

Ruimtes reserveren

Sinds 2 juni is De Klipper weer open! Natuurlijk met inachtneming van de geldende de coronamaatregelen. Om bezoekers voldoende ruimte te geven, mogen we per ruimte minder personen  toelaten dan we gewend waren, zie het schema Informatie en mogelijkheden ruimtes.
Ook serveren we nog geen lunch of gebak, en is ruimte 4, de dansruimte, tot  in ieder geval 1 juli niet beschikbaar (deze ruimte wordt aangemerkt als sportruimte).

Via de reserveringsmodule kun je zelf weer je ruimte boeken. Zorg ervoor dat je met niet meer personen komt dan is toegestaan en dat je de juiste opstelling selecteert!
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Astrid de Kleijn, manager Bibliotheken, tel. 06-22 56 84 02.

—————————–

In De Klipper kun je ruimtes gebruiken waar je kunt vergaderen, werken, een cursus kunt organiseren, muziek kunt maken of kunt dansen. Ook is er een ruimte met een tribune om presentaties voor grotere groepen te geven.

Wil je een ruimte gebruiken, dan kun je die reserveren via deze pagina. Kies voor:

– ‘Reserveer per dagdeel’ of

– ‘Reserveer per uur’

Volg de stappen in de module. Koffie en thee zijn inbegrepen bij je boeking*. Je krijgt een bevestiging van je reservering, en vlak voor de geboekte datum, een herinnering.
Wij zorgen ervoor dat de door jou gereserveerde ruimte in de juiste opstelling klaar staat en wensen je een fijn verblijf in De Klipper!

*In overleg regelen we ook een lunch of iets lekkers voor bij de koffie voor je. Neem s.v.p. contact met ons op om de wensen en mogelijkheden te bespreken: 026-333 49 82. 

Let op! Als je ruimtes wilt reserveren in De Klipper, moet je eerst een account aanmaken. Dat kan via de knop ‘Registreren’. Met dit account kun je vervolgens inloggen en een reservering plaatsen en/of bekijken welke reserveringen je eerder al gemaakt hebt.

Als je ruimtes reserveert via een strippenkaart, is het aanmaken van een account niet nodig.